Str. Hărmanului 25, Bl. 32, Sc. E, Braşov

Despre noi

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. și să facem parte din această experiență minunată, care să vă schimbe viața!
Nu ezitați să contactați cabinetul nostru pentru a programa o consultaţie! Zâmbetul dvs. începe aici!

   La Ortho Smile, Dr. Andreea Marin şi echipa noastră lucrează din greu pentru a trata pacienții în același mod în care ne-am dori să fim şi noi trataţi: cu respect, profesionalism şi sensibilitate față de nevoile noastre.
    Înțelegem așteptările pacienților și familiilor pe care le deservim și facem tot ce putem pentru a ne asigura că fiecare pacient are o experiență excepțională în cabinetul nostru.

Ca echipă, promitem să:

 • • Facem o treabă bună! Din momentul în care intraţi în cabinetul nostru, dorim să vă simțiţi confortabil, binevenit și apreciat. Suntem aici pentru dvs. și este scopul nostru să vă construim încrederea în noi, astfel încât să vă putem ajuta să zâmbiţi cu încredere.
 • • Fim eficienţi cu timpul și banii dvs. Știm că aveți un program încărcat, astfel că toate programările noastre sunt efectuate corespunzător, astfel încât veți petrece mai puțin timp în sala de aşteptare şi în scaunul stomatologic și mai mult timp pentru a vă bucura de lucrurile care vă fac să zâmbiți.
 • • Oferim un mediu de lucru care să fie prietenos, primitor şi profesionist. Confortul dvs. este important pentru noi și, deoarece lucrăm cu pacienţi de toate vârstele, recunoaştem că fiecare persoană care ne vizitează cabinetul are nevoi și aşteptări unice.

Cabinetul nostru

Înţelegem nevoia dvs. de a primi tratament într-un cabinet în care să vă simţiţi confortabil, în siguranţă şi binevenit.
În momentul în care veţi intra în cabinetul nostru, veţi observa diferenţa!
Am proiectat zona noastră de recepţie pentru a vă oferi o experienţă confortabilă şi relaxantă.
Cu facilităţi precum cafea gratuită şi Wi-Fi, vă veţi simţi ca acasă!

Observi diferenţa?

De ce noi?

Locaţie
 • ORTHO SMILE
  Str. Hărmanului 25, Bl. 32, Sc. E
  Braşov
Contact
Program
 • Luni12:00 - 19:30
  Marţi10:00 - 19:30
  Miercuri09:00 - 18:00
  Joi10:00 - 19:30
  Vineri09:00 - 16:00
  Sâmbătă, DuminicăÎnchis
© 2020 All rights reserved made with by Webnest