Str. Hărmanului 25, Bl. 32, Sc. E, Braşov
Ortho Smile

Echipa noastra

Dr. Andreea Marin

SPECIALIST ORTODONȚIE

Salut!
Născută şi crescută în Făgăraş, am urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, pe care am absolvit-o ca şefă de promoţie în anul 2012.
Trei ani mai târziu am dobândit diploma de medic specialist în ortodonţie şi ortopedie dento-facială în cadrul aceleiaşi universităţi.
Un mic detaliu pe care ar trebui să îl ştiţi despre mine este că IUBESC ortodonţia.
Sunt pasionată de crearea unor zâmbete frumoase, luminoase, sănătoase şi îmi place cu adevărat să cunosc persoana din spatele acestui zâmbet (TU!).
Este foarte important pentru mine să dezvolt relaţii de prietenie cu pacienţii mei, cu familiile lor şi cu comunitatea în ansamblu.
Vreau să aflu despre ultima ta călătorie sau realizare, aşa că vă rog să nu fiţi surprinşi dacă încep să vă pun întrebări atunci când lucrez şi sunteţi cu gura deschisă! :)
Partea cea mai bună despre ortodonţie este că îmi permite să-mi îmbin interesele academice şi ştiinţifice cu ochiul puternic estetic şi creativitatea mea.
Citește în continuare...

Dr. Nicoleta Oltean

MEDIC DENTIST

Bună!
Sunt cel mai tânăr medic dentist din echipa Ortho Smile!
Sunt din Făgăraș și am urmat cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş, pe care le-am încheiat în anul 2016.
Am început să profesez și să îmi pun în valoare cunoștințele acumulate într-un mic cabinet din Braşov, acolo unde îndeplineam atât funcţia de medic, cât şi pe cea de asistentă, lucru care mi-a deschis viziunea și modul de organizare a unui cabinet.
Ulterior, am fost cooptată în echipa Ortho Smile, unde, cu răbdare, cu modestie, cu empatie faţă de suferința pacienților, cu perseverenţă, cu un zâmbet, cu o glumă și prin explicarea tratamentelor efectuate am fost îndrăgită de pacienți.
Aş spune că, în prima fază îmi las pacienții cu 'gura căscată'. Scopul meu este să ofer zâmbete sănătoase, prin calitate și estetică.

Program de lucru:
Luni, Marti, Joi: 12:30 - 19:30
Miercuri, Vineri: 10:00 - 16:00

medic dentist chirurgie brasov
medic dentist chirurgie brasov

Dr. Sergiu Vidrăsan

SPECIALIST CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

Îmi place să explorez, să descopăr lucruri noi, oameni din culturi diferite, care privesc viața dintr-o altă perspectivă.
Acestea au fost în principal lucrurile care m-au determinat să urmez o carieră în medicină, iar în anul 2004 am dat examen pentru a intra la Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină din Târgu Mureș.
Următorii șase ani au fost marcați de o sete a cunoașterii și însușirii de termeni noi, tratamente și operațiuni care m-au fascinat.
Am absolvit cursurile facultății în 2010, ulterior înscriindu-mă la Rezidențiat cu specializarea pe chirurgie dento-alveolară.
În anii rezidențiatului am lucrat la o clinică stomatologică din Târgu Mureș, loc în care am pus în practică toate elementele pe care le-am învățat, însă de departe cea mai mare satisfacție este mulțumirea pacienților.
După finalizarea rezidențiatului, în anul 2014, am considerat că este oportun pentru cariera mea să mă mut în Brașov, loc în care am început colaborarea cu clinica Ortho Smile, în primăvara anului 2017.

Locaţie
 • ORTHO SMILE
  Str. Hărmanului 25, Bl. 32, Sc. E
  Braşov
Contact
Program
 • Luni12:00 - 19:30
  Marţi10:00 - 19:30
  Miercuri09:00 - 18:00
  Joi10:00 - 19:30
  Vineri09:00 - 16:00
  Sâmbătă, DuminicăÎnchis
© 2020 All rights reserved made with by Webnest